Suïcidepreventie Congres 2020
×

Suïcidepreventie Congres 2020

Tarieven

Regulier tarief* 
€ 325,-
*Schrijf je met 10 personen van dezelfde instelling, organisatie of praktijk in, dan krijg je 10% korting. 
Wil je van deze korting gebruik maken? Bezoek onze site voor meer informatie.

Early bird (t/m 01-08-2020)
€ 295,-

Student* (alleen online deelname mogelijk)
€ 75,-
*Bachelor & masterstudenten

Tarieven NIP-leden

NIP tarief
€ 295,-

Early bird (t/m 01-08-2020)
€ 265,-

Tarieven medewerkers Rivierduinen, 113, Ivonne van de Ven Stichting en Trimbos

Regulier tarief 
€ 295,-

Early bird (t/m 01-08-2020)
€ 265,-
 

Aanmelden:*

Ik schrijf mij in als:

0,00

Digitaal of fysieke deelname*

Het Suïcidepreventie Congres van 2020 wordt, vanwege de coronamaatregelen, een hybride congres. Je kunt dus zowel fysiek als digitaal interactief deelnemen aan dit congres. Wij zorgen voor een unieke ervaring, of je nu aanwezig bent in het Beatrixtheater of deelneemt vanuit huis!

Het aantal plaatsen in het Beatrixtheater is beperkt. Hierin zijn we afhankelijk van de mogelijkheden die de overheid ons biedt. Natuurlijk geldt nu ook dat je bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, thuis blijft. Gelukkig kun je dan toch deelnemen aan het congres! 

Als deelnemer, zowel fysiek als digitaal, krijg je na het congres een link toegestuurd waarmee je het congres volledig terug kunt zien, inclusief alle workshops. 

Ik schrijf mij in voor:

Let op: Je heeft gekozen voor inschrijving als Student, je inschrijving moet worden gedaan met je eigen studenten e-mailadres.

Je hebt nu gekozen voor de digitale deelname, wil je liever fysiek deelnemen, maar zit dat vol? Dan kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Maak gelieve eerst de aanmelding af en stuur dan een mail naar laura@zonderzorg.nl. De wachtlijst wordt opgesteld op basis van tijd en datum van binnenkomst van jouw email. 

Je hebt gekozen voor fysieke deelname en wilt op locatie aanwezig zijn. Momenteel ziet het er naar uit dat na 1 september een samenkomst van 100 mensen (incl. personeel) weer aanwezig mag zijn in de Jaarbeurs. Wij zijn hierbij afhankelijk van de maatregelen opgesteld door de overheid, deze kunnen ter zijner tijd strenger zijn dan nu voorzien wordt. Wij kunnen een fysieke deelname dus niet garanderen.

Heb je op de dag zelf verkoudheidsklachten, dan vragen we je niet te komen naar de Jaarbeurs. De organisatie heeft het recht je toegang tot het congres te weigeren bij het vertonen van verkoudheidsklachten.

Voorwaarden fysieke deelname*

Vanwege de hybride vorm van het congres worden alle onderdelen van het congres uitgezonden via een live stream en opgenomen om later terug te kunnen kijken. Wanneer je fysiek aanwezig bent bestaat dus de kans dat je op de opnames te zien bent. Hieronder vragen we je om akkoord te gaan met deze omstandigheden. Ga je niet akkoord, dan kunt je alleen digitaal deelnemen. 

Ga je akkoord met het mogelijk herkenbaar in beeld te komen tijdens het Suïcidepreventie Congres?

Heb je dieetwensen of allergieën?*

Dieetwensen*

Heb je dieetwensen of allergieën? Laat ons dit weten, dan houden wij daar rekening mee.

Voucher Suïcidepreventie Congres

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: (020) 623 97 44 of info@zonderzorg.nl

Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: (020) 623 97 44 of info@zonderzorg.nl